Home     Parrot jumping race: Tuk Tuk PROMO -50%
Parrot jumping race: Tuk Tuk PROMO -50%

Parrot jumping race: Tuk Tuk   PROMO   -50%


Parrot jumping race: Tuk Tuk PROMO -50%


PF724300AA


199.00 
€ 99.00


Artikelcode: PF724300AA

  • Productinformatie

Aanpasbare Snelheid- en Stabiliteitsmodi

Jumping Race Drone biedt twee wielposities voor ver- schillende stabiliteitsniveaus: 1. Open Wheel Mode: De wielen zijn open voor betere stabiliteit bij hoge snelheden op de weg. 2. Retracted Wheel Mode: De wielen zijn ingeklapt of in compact mode om wendbaarheid door nauwe zones te verbeteren. De geïntegreerde technologie in de Jumping Race Drone verzekert prefect rechte trajecten en nauwkeurige wendingen!

Draaien, Springen en Rollen!

Jumping Race Drone’s zeer geavanceerde technologie maakt precieze wendingen en perfecte grip op het weg- dek mogelijk. Bestuur deze drone met uw vingertoppen en profiteer van 3 verschillende bestuuropties: 1. Jumper Mode: Springt tot 75 cm/2.4 feet in de hoo- gte en in de lengte en komt altijd op z’n wielen terecht. Zodra u de Drone oppakt, worden de lichten rood, dit betekent dat de springmodus gedesactiveerd is. 2. Kicker Mode: De veren in de Jumping Race Drone maken het mogelijk een voorwerp op zijn pad opzij te duwen. 3. Auto-Balance Mode: Jumping Race Drone heeft per- fect evenwicht op twee wielen. Voer al deze acrobatische trujes uit via de FreeFlight 3 app.

Verbeterde functies

4GB intern geheugen voor het opnemen van video’s en foto’s Microfoon en speaker voor het ontvangen en uitzenden van audio.
De snellaad-functie zorgt ervoor dat de accu oplaadt in slechts 25 minuten (met een 2.6 A oplader).
De accu laadt op via een micro USB-kabel.
De accu is goed voor 20 minuten actie.
3 figuurtjes beschikbaar.

FreeFlight 3

FreeFlight 3 App is bschikbaar in de Apple Store en op Google Play Store. De app biedt intuïtieve bediening vanaf uw smartphone of tablet en sluit uw Parrot Jumping Race Drone aan via Wi-Fi®.
FreeFlight 3 kan gebruikt worden voor alle Parrot Mini- Drones.