Home    Auto's elektrisch   + Traxxas  Traxxas TRX82066-4 TRX-4 Tactical crawler
Traxxas TRX82066-4 TRX-4 Tactical crawler

Traxxas TRX82066-4 TRX-4 Tactical crawler


Traxxas TRX82066-4 TRX-4 Tactical crawler


TRX-82066-4


€ 519.00


Artikelcode: TRX-82066-4

  • Productinformatie

DeTRX82066-4 TRX4 traxxas tactical crawler limited edition is een gebouwd model dat word geleverd met:
  • 2,4ghz zender
  • XL-5 esc / regelaar speciaal voor crawlers
  • 21T motor

Nog nodig:
  • batterij
  • lader
  • 4 AA batterijen


De Traxxas TRX-4 is een unieke terreinwagen met grote mogelijkheden. Dit voertuig is robuuster dan ooit en kan met gemak elke ondergrond aan.

De TRX-4 van Traxxas is voorzien van een geweldige bodemplaat in combinatie met vernieuwende assen. Deze combinatie zorgt ervoor dat de wielen de klappen opvangen, zonder dat de bodemplaat van dit model tegen de grond aan komt. Hierdoor kunt u over nog wildere terreinen scheuren met uw RC-terreinwagen.

De Traxxas TRX-4 biedt de mogelijkheid om de achterdifferentielen op afstand te vergrendelen en te ontgrendelen met de afstandsbediening. Wilt u relaxed rijden met uw terreinwagen op goede wegen en met hoge snelheid? Zorg er dan voor dat de differentielen ontgrendeld zijn. Kiest u voor het ruwere terrein waarbij veel grip nodig is? Vergrendel dan de differentielen en u kunt zelfs op flinke snelheid blijven rijden. Allemaal te bedienen met de afstandsbediening, dus u kunt elk moment overschakelen, zelfs tijdens het rijden.

Met de Traxxas TRX-4 maakt u scherpere bochten dan ooit. Normale terreinwagens kiezen vaak tussen het opofferen van de wendbaarheid of betere tractie. De TRX-4 combineert het juist. Wanneer u de differentielen vergrendelt, blijft de wendbaarheid toch optimaal. U maakt bochten met een hoek van maar liefst 45 graden. Zo kunt u probleemloos elk obstakel op uw route ontwijken.

Met één druk op de knop van de afstandsbediening schakelt u tussen hi of low range transmissie. Gaat u de berg op, kies dan voor low range transmissie en profiteer volop van de 4wd mogelijkheden. Rijd u naar beneden, dan is hi range transmissie de beste keuze. Dankzij deze snelle schakeling is de Traxxas TRX-4 geschikt voor elk terrein en voor elke bestuurder.

De Traxxas TRX-4 is een fantastisch schaalmodel van de legendarische Land Rover Defender. De behuizing bevat volop details, allemaal op schaal voor een authentieke 4WD ervaring. U ontvangt tevens een reservewiel en een reserveband, een off-road jack en extra onderdelen. Deze materialen kunt u eenvoudig in de mand op het dak van het voertuig bewaren. Voor het oversteken van beekjes is er zelfs een snorkel aanwezig. En rijdt u per ongeluk tegen een steen of rots aan? Geen probleem, de rugged bumpers vangen de klap op en zorgen ervoor dat de Traxxas TRX-4 niet beschadigd raakt.

Gaat u een lange rit maken met de Traxxas TRX-4, maar heeft u geen zin om voortdurend het gas te moeten indrukken? Geen paniek! Deze unieke RC-terreinwagen beschikt over cruise control. Via de afstandsbediening bepaalt u zelf de snelheid waarop de TRX-4 van Traxxas moet blijven rijden. Vervolgens kunt u met de multifunctieknop de snelheid handmatig verhogen of verlagen. Dankzij cruise control kunt u uren achter elkaar comfortabel blijven rijden. Beter wordt het niet!

Het vermogen van de Traxxas TRX-4 wordt geleverd door de nieuwe XL-5 HV electronic speed control en de Titan 550 motor. Beide onderdelen worden aangedreven door 3S LiPo batterijen die zorgen voor nog meer capaciteit en efficiëntere werking van de onderdelen. Met een 5000Mah 11,1V batterij zal U ongeveer tussen het uur en de 2uur kunnen rijden.