Puzzel online bestellen

 

 

Bezoek onze winkel in Antwerpen


Auto's, boten, vliegtuigen & meer


Geef eens een cadeaubon


Een puzzel online bestellen, dat doet u bij Modelbouwcenter Baillien. Hier vindt u verschillende themapuzzels en koopt u alle benodigdheden om uw puzzel op een handige manier te bewaren. Bestel snel uw favoriete puzzel online of kom langs in de winkel in Antwerpen.

Een unieke puzzel eenvoudig online bestellen

Bent u als fervente puzzelaar op zoek naar een puzzel met een origineel thema? In ons online aanbod vindt u dan ook puzzels met diverse wereldse taferelen, dieren of kunstwerken. Wilt u graag een puzzel leggen met de afbeelding van de Sixtijnse kapel of San Francisco bij nacht? In ons aanbod vindt u puzzels van diverse groottes, van minder dan 500 stukjes tot 5000 stukjes en meer. Heeft u een mooie puzzel gevonden? Dan is het zeer eenvoudig om deze puzzel online te bestellen en bij u thuis te laten bezorgen.

Geef uw puzzel een mooi plaatsje

Vindt u puzzelen ook zo ontspannend en is het een echte hobby voor u? Dan koopt u handige extra's voor uw puzzels. Denk hierbij aan doosjes om puzzelstukken te sorteren of lak om uw puzzel langer te bewaren. Bent u op zoek naar een specifieke puzzel of wilt u meer weten over het online bestellen? Dan helpen we u graag telefonisch verder op 03/235 97 08. Daarnaast bent u ook van harte welkom in onze winkel in Antwerpen voor gepast advies.