Bel ons : 03 235 97 08  - Eigen parking naast de winkel

Bouwmodellen

 

 

De beste bouwmodellen koopt u bij Modelbouwcenter Baillien. In onze winkel in Antwerpen vindt u alles wat een modelbouwliefhebber nodig heeft. Wilt u graag een nieuwe straaljager, historisch schip of een elektrische auto? Bekijk dan ons online aanbod of kom langs in de winkel. 

Uitgebreid aanbod bouwmodellen van diverse merken 

Bent u een echte kenner van bouwmodellen en wilt u graag uw verzameling uitbreiden met de nieuwste producten? Dan doet u er goed aan om onze site regelmatig te bezoeken. We beschikken over de nieuwste modellen van diverse merken, zoals Tamiya, Aeronaut en Revell. Bouwmodellen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Denk hierbij aan hout, plastic of metaal. 

Koop alles om uw model te perfectioneren

Als modelbouwer weet u hoe belangrijk het is om geduldig om te springen met uw project. Verder is het van belang om de juiste materialen te gebruiken. Om u een handje te helpen, vindt u in onze winkel en online shop alle benodigdheden voor uw bouwmodellen en zelfs handige modelbouw kits. Denk hierbij aan gereedschap, verf of diverse afwerkingsmaterialen.

Plaats uw bestelling online

Neem rustig te tijd om te grasduinen in de bouwmodellen op onze website en bestel eenvoudig al uw benodigdheden online. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Antwerpen voor een gepast advies. Heeft u nog vragen over onze service? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +32 (0)3 235 97 08.