Bel ons : 03 235 97 08  - Eigen parking naast de winkel

Modelbouwcenter Baillien

Al 55 jaar is modelbouwcenter Baillien een gevestigde waarde in Antwerpen op het gebied van modelbouw en rc modellen. Het begon met een klein winkeltje gespecialiseerd in treinen in de Pothoekstraat. Vervolgens werd er uitgebreid naar het naastliggende pand voor de opkomende modelbouw. In 1971 zijn we verhuisd naar de Turnhoutsebaan 219 in Borgerhout, een groter pand. In september 1989 heeft Ronny samen met Ingrid de huidige zaak Modelbouwcenter Baillien opgericht op de Turnhoutsebaan 340 in Borgerhout. In 2011 is de winkel voor de laatste keer uitgebreid en in een nieuw jasje gestoken. Ondertussen werken zoon Bart en partner Jennifer ook mee in de winkel.

“speelgoedwinkel” voor grote mensen

Modelbouwcenter Baillien is een “speelgoedwinkel” voor grote mensen. Maar ook jonge bouwers kunnen hier starten om creatief bezig te zijn.  Hier kan je uren rondlopen en snuffelen in het grote aanbod. Jong en oud kan hier terecht voor o.a. plastic modellen, rc modellen, hout, gereedschappen, boten, vliegtuigen, helikopters en auto’s. 

Sinds vele jaren is er ook een webshop waar een groot deel van ons aanbod op terug te vinden is en dewelke nog elke dag groeit.

Hierop kan u alvast eens een kijkje nemen en daarna tot bij ons komen of een bestelling plaatsen. 

Parking naast de zaak!

Ook kan je altijd gemakkelijk parkeren op onze PARKING naast de zaak, de slagboom gaat automatisch open als je er naartoe rijd en achteraf krijg je van ons een muntje om er weer af te geraken.

Wij proberen elke dag bij te blijven met de nieuwste modellen en toebehoren voor jullie.

Denk je toch iets niet te vinden of heb je nog enkele vragen, aarzel niet om ons telefonisch of via mail te contacteren.


Ons Team

Ons team staat voor u klaar met professioneel advies! Bart, Jennifer, Ronny & Ingrid