Modelbouw gereedschap

 

 

Bezoek onze winkel in Antwerpen


Auto's, boten, vliegtuigen & meer


Geef eens een cadeaubon


Modelbouw gereedschap om de mooiste creaties te maken, koopt u bij Modelbouwcenter Baillien. In ons aanbod vindt u machines, diverse soorten bouten, messen en veel meer. U bestelt al uw benodigdheden in de webshop of komt langs in onze winkel in Antwerpen.

Koop modelbouw gereedschap van uw favoriete merk

Als u regelmatig modelboten- of auto’s maakt, weet u hoe belangrijk het is om het juiste gereedschap te gebruiken. Voor elk project heeft u diverse tools nodig. Denk hierbij aan verfborstels, pincetten of een nagelduwer. In ons aanbod vindt u dan ook diverse merken, zoals Shesto, Proxxon of Tamiya. Daarnaast verkopen we ook verschillende lampen en vergrootglazen om nog nauwkeuriger te werken.

Ontdek de mooiste pakketten voor uw collectie

Doet u veel aan modelbouw en gaat u daarom op zoek naar het beste gereedschap? Dan is het interessant om te weten dat wij alles in huis hebben voor uw projecten. Zo verkopen we een ruim aanbod bouwdozen en vernieuwen we het aanbod regelmatig. Onze medewerkers helpen u ook graag met een gepast advies voor uw aankoop.

Kom langs in de winkel of bestel online

Wilt u graag het gepaste gereedschap kopen om uw modelbouw project af te werken? Of wilt u graag een nieuw bouwpakket kopen? Kom dan langs in onze centraal gelegen winkel in Antwerpen of bestel al uw benodigdheden online. Heeft u een vraag voor onze medewerkers? Bel dan gerust naar 03/235 97 08.