Bel ons : 03 235 97 08  - Eigen parking naast de winkel

Modelbouw gereedschap


Om de mooiste modelbouw creaties te maken , koopt u het juiste gereedschap bij Modelbouwcenter Baillien te Antwerpen. In ons aanbod vindt u machines, diverse soorten bouten, messen en nog veel meer. U bestelt al uw modelbouw benodigdheden in de webshop of bezoekt onze winkel in Antwerpen.


Neem contact op

Bel direct +32 (0)32359708

Bezoek onze winkel in Antwerpen

Auto's, boten, vliegtuigen & meer

Geef eens een cadeaubon

Koop modelbouw gereedschap en andere benodigdheden van uw favoriete merk

Als u regelmatig modelboten- of auto’s maakt, weet u hoe belangrijk het is om het juiste gereedschap te gebruiken. Voor elk project heeft u diverse tools nodig. Denk hierbij aan verfborstels, pincetten of een nagelduwer. In ons aanbod vindt u dan ook gereedschap van diverse merken, zoals Mantua, Proxxon of Tamiya. Daarnaast verkopen we ook verschillende lampen en vergrootglazen om nog nauwkeuriger te werken.

Ontdek de mooiste pakketten voor uw collectie

Doet u veel aan modelbouw en gaat u daarom op zoek naar het beste gereedschap en de fijnste benodigdheden? Dan is het interessant om te weten dat wij alles in huis hebben voor uw projecten. Zo verkopen we een ruim aanbod bouwdozen en vernieuwen we regelmatig ons aanbod. Onze medewerkers helpen u ook graag met een gepast advies voor uw aankoop. 

Kom langs in de winkel of bestel online

Wilt u graag het gepaste gereedschap kopen om uw modelbouw project af te werken? Of wilt u graag een nieuw bouwpakket kopen? Dan vindt u bij ons ongetwijfeld de juiste modelbouw benodigdheden. Kom dan langs in onze centraal gelegen winkel in Antwerpen of bestel al uw benodigdheden online. Heeft u een vraag voor onze medewerkers? Bel dan gerust naar +32 (0)3 235 97 08.

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.