Bel ons : 03 235 97 08  - Eigen parking naast de winkel

Miniatuur bouwpakket

 

 

Bezoek onze winkel in Antwerpen


Auto's, boten, vliegtuigen & meer


Geef eens een cadeaubon


Wanneer u op zoek bent naar een miniatuur bouwpakket is het verstandig om hiervoor naar een speciaalzaak te gaan. U wilt toch enkel de beste kwaliteit? Daarom gaat u naar Modelbouwcenter Baillien in Antwerpen. We hebben een groot aanbod met diverse merken voor elke modelbouwliefhebber. Daarnaast is het mogelijk om onze producten online te kopen. 

Koop een miniatuur bouwpakket van uw favoriete merk

Bent u helemaal in de ban van modelbouw? Dan vindt u het vast belangrijk dat u bij elke aankoop van een miniatuur bouwpakket geniet van een goede kwaliteit. U wilt immers dat wanneer uw project klaar is, het in uw collectie kan schitteren. Daarom bieden we alleen de beste merken aan. Denk hierbij aan bouwdozen van Revell, Tamiya en Amati. Bij elke miniatuur bouwpakket op onze website staat ook welke extra benodigdheden u nodig heeft om uw pakket te kunnen maken. Bekijk ook zeker onze andere producten zoals een miniatuur poppenhuis of een miniatuur auto.

Verras met een cadeaubon

Wilt u graag een miniatuur bouwpakket voor een geliefde of voor een kind kopen? Dan is het een leuk idee om hem of haar te verrassen met een cadeaubon. U heeft de keuze uit verschillende bedragen voor uw bon. Deze bon is geldig in onze webshop en in onze winkel in Antwerpen. Heeft u nog vragen over onze service? Neem dan contact met ons op via +32 (0)3 235 97 08.