Bouwmodellen Revell

 

 

Bezoek onze winkel in Antwerpen


Auto's, boten, vliegtuigen & meer


Geef eens een cadeaubon


Bent u op zoek naar een specialist met een groot aanbod aan bouwmodellen van Revell? Dan bekijkt u het online aanbod van Modelbouwcenter Baillien. Hier vindt u verschillende bouwdozen van Revell met vliegtuigen, auto's, tanks en boten. Daarnaast vindt u in de webshop ook nog tal van andere merken. Heeft u al een mooie bouwdoos gezien? Bestel hem dan snel.

Diverse bouwmodellen van grote merken als Revell

Houdt u van boten, vliegtuigen of juist auto's en moto's? Dan heeft u vast al gehoord over de bouwdozen van Revell. Dit Duitse merk staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn producten. Zo weet u zeker dat elk onderdeel van uw Revel bouwmodellen perfect past. Bovendien zijn er bouwpakketten in elke prijsklasse.

Breid uw wereld uit met leuke figuren en meer

Heeft u al verschillende bouwmodellen van Revell? Wilt u graag meer producten kopen en een realistische schaalwereld creeren? Dan is het mogelijk om uw bouwdozen uit te breiden met verschillende figuren van Noch. Denk hierbij aan een miniatuur marineofficier of koninklijke bewaker. Daarnaast vindt u in het aanbod van dit merk ook diverse materialen om uw bouwprojecten beter uit te voeren. Zo koopt u in de webshop bijvoorbeeld een snijmat en precisie cutter.

Kom langs in de winkel in Antwerpen

Wilt u graag bouwdozen van Revell kopen? Dan doet u dit eenvoudig online. Bent u op zoek naar een specifiek product? Dan helpen onze medewerkers u graag verder met uw zoektocht. Kom langs in onze winkel in Antwerpen of stel al uw vragen door te bellen naar 03/235 97 08.