Bel ons : 03 235 97 08  - Eigen parking naast de winkel

Bouwmodellen van Revell

 

 

Bezoek onze winkel in Antwerpen


Auto's, boten, vliegtuigen & meer


Geef eens een cadeaubon


Bent u op zoek naar een specialist met een groot aanbod aan bouwmodellen van Revell? Dan bekijkt u het online aanbod van Modelbouwcenter Baillien. Hier vindt u verschillende bouwdozen van Revell met modelbouw vliegtuigen, auto’s en boten. Daarnaast vindt u in de webshop tal van andere merken. Heeft u al mooie bouwdozen van Revell of een ander merk gezien? Bestel deze dan snel online. 

Diverse bouwmodellen van grote merken als Revell

Houdt u van boten, vliegtuigen of juist auto’s en motors? Dan heeft u vast al gehoord van de modelbouw bouwdozen van Revell. Dit Duitse merk staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit van zijn producten. Zo weet u zeker dat elk onderdeel van uw Revell bouwmodellen nog jaren meegaat. Bovendien zijn er bouwpakketten te vinden in elke prijsklasse. 

Breid uw wereld uit met leuke figuren en meer

Heeft u al verschillende bouwmodellen van Revell en wilt u graag meer producten kopen om een realistische schaalwereld te creëren? Dan is het mogelijk om uw modelbouw bouwdozen uit te breiden met verschillende figuren van Revell. Denk hierbij aan een miniatuur marineofficier of koninklijke bewaker. Daarnaast vindt u in het aanbod van dit merk diverse materialen om uw bouwprojecten beter mee uit te voeren. Zo koopt u in de webshop bijvoorbeeld een snijmat en precisie cutter. Met een volledige modelbouw kit heeft u meteen alles in huis om aan de slag te gaan met het materiaal.

Kom langs in onze winkel in Antwerpen

Wilt u graag bouwdozen van het vooraanstaande modelbouwmerk Revell kopen? Dan doet u dit eenvoudig online. Bent u op zoek naar een specifiek product? Dan helpen onze medewerkers u graag verder met uw zoektocht. Naast bouwmodellen van Revell bieden wij ook andere mooie modelbouw opties aan, zowel voor de doorgewinterde hobbyist als voor de prille beginner. Kom langs in onze winkel in Antwerpen of stel al uw vragen door te bellen naar +32 (0)3 235 97 08.