Bouwpakket voor kinderen

 

 

Bezoek onze winkel in Antwerpen


Auto's, boten, vliegtuigen & meer


Geef eens een cadeaubon


Bent u op zoek naar een origineel bouwpakket voor kinderen? Omdat u uw kinderen wilt introduceren in de wereld van de modelbouw? Of omdat uw kind graag zelf dingen maakt? Bekijk dan het online aanbod van speciaalzaak Modelbouwcenter Baillien. Zo kunt u snel met uw kind samen bouwen en de fantasiewereld van uw kinderen aanmoedigen.

Maak samen een robot met een bouwpakket voor kinderen

Als uw kind ervan houdt om dingen in elkaar te knutselen, is het belangrijk om dit te stimuleren. Zo komt het al op een jonge leeftijd in aanraking met de wondere wereld van wetenschap en techniek. Zo kunt u bijvoorbeeld starten met een bouwpakket voor kinderen van Tamiya. Dit merk biedt verschillende robots aan, die eenvoudig te monteren zijn zonder lijm. De robots zijn gemaakt uit transparante kunststof en de tandwielen zijn goed zichtbaar. Maak bijvoorbeeld samen met uw kind een schildpad, paard of insect.

Leer al spelenderwijs met puzzels

Naast een bouwpakket voor kinderen vindt u bij ons een groot aanbod aan puzzels. We hebben verschillende themapuzzels, zoals van Cars, honden of dino's. Ook vindt u in ons aanbod metaal bouwdozen van Eitech en bouwpakketten voor een poppenhuis. Kortom, we hebben alles in huis om de fantasiewereld van uw kind te prikkelen en om hen al spelend dingen bij te leren. Heeft u nog vragen over een bouwpakket voor kinderen of een van onze andere producten? Bel dan naar 03/235 97 08.