Bel ons : 03 235 97 08  - Eigen parking naast de winkel

Miniatuur auto

 

 

Bezoek onze winkel in Antwerpen


Auto's, boten, vliegtuigen & meer


Geef eens een cadeaubon


Wilt u graag uw verzameling uitbreiden en een miniatuur auto kopen? Dan bekijkt u het aanbod van Modelbouwcenter Baillien. Daar vindt u afgewerkte modellen van diverse topmerken, maar vindt u ook echte modelbouwstukken. U betaalt uw online bestelling eenvoudig met Bancontact of via een overschrijving. Bekijk snel het uitgebreide aanbod en bestel uw favoriete automerk in miniatuur. 

Miniatuur auto op schaal kopen 

Wilt u graag een Lamborghini of droomt u juist van een Alfa Romeo oldtimer? Hiervoor moet u vast nog jaren sparen, maar door een miniatuur auto te kopen komt u wel een stapje dichterbij. In onze webshop vindt u de grootste merken schaalmodellen. Denk hierbij aan AUTOart, Welly of Burago. Er zijn verschillende schalen, zoals 1/64 of 1/42, beschikbaar in de webshop. Als echte verzamelaar van miniatuur auto’s vindt u alles wat uw hartje begeert. Bezoek daarom regelmatig onze webshop voor de nieuwste items. 

Koop een elektrische auto of een die op brandstof rijdt

Een miniatuur auto is natuurlijk mooi om te bewonderen. Wilt u liever ook één kopen met een besturing? Dan vindt u in ons aanbod verschillende merken met elektrische auto’s en auto’s die op brandstof rijden. Daarnaast koopt u in de webshop ook auto onderdelen om zelf een miniatuur auto te bouwen. 

Ontdek het uitgebreide aanbod in onze winkel

Wit u graag een miniatuur auto kopen? Weet u graag meer  over onze producten? Dan bent u uiteraard van harte welkom in onze winkel in Antwerpen voor uitgebreid advies. Daarnaast helpen we u graag bij de zoektocht naar specifieke producten en bieden we een groot aanbod aan producten voor modelbouw en rc-toestellen aan. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of onze producten? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer +32 (0)3 235 97 08.