Bel ons : 03 235 97 08  - Eigen parking naast de winkel

Rc winkel

 

 

Bezoek onze winkel in Antwerpen


Auto's, boten, vliegtuigen & meer


Geef eens een cadeaubon


Bent u op zoek naar een rc winkel waar u kunt kiezen uit een enorm aanbod? Dan bieden wij bij Modelbouwcenter Baillien te Antwerpen een divers assortiment aan. In onze rc shop vindt u allerlei radiobestuurde voertuigen van de beste merken. Zowel een beginner als een kenner kan bij ons terecht. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar het gewenste materiaal in onze rc winkel of geven meer informatie via onze online shop. 

Een rc winkel waar u werkelijk alles kunt vinden

In onze rc winkel hebben we diverse voertuigen ter beschikking die u kunt besturen met een afstandsbediening. Denk hierbij aan auto’s, boten, vliegtuigen, tanks en trucks. Hierbij maken we in onze rc shop ook nog eens onderscheid tussen een elektrische aandrijving en een aandrijving op brandstof. Die variëteit in ons aanbod geldt niet alleen voor het type voertuig, maar ook voor het merk. Zo hebben wij diverse bekende namen in ons assortiment opgenomen zoals Traxxas. Wacht daarom niet langer en bestel wat u nodig heeft in onze rc shop. 

Neem contact op met onze medewerkers

Omdat wij graag willen dat u meteen de materialen vindt die u nodig heeft, staan wij altijd klaar om u te voorzien van advies. Onze winkel is namelijk begonnen als een passieproject, waardoor we veel kennis hebben op vlak van rc, maar ook van onze andere producten zoals miniatures van Games Workshop of modelbouw voertuigen. Plaats een bestelling in de webshop of neem bij vragen contact met ons op via +32 (0)3 235 97 08.