Bel ons : 03 235 97 08  - Eigen parking naast de winkel

Rc truck 

 

 

Bezoek onze winkel in Antwerpen


Auto's, boten, vliegtuigen & meer


Geef eens een cadeaubon


Bent u op zoek naar een goede rc truck? Dan vindt u die ongetwijfeld in het aanbod van Modelbouwcenter Baillien te Antwerpen. Wij beschikken over een breed assortiment aan mogelijkheden die altijd van goede kwaliteit zijn. Dankzij onze zeer grote voorraad en een voortreffelijke service aan te bieden weten wij vele klanten tevreden te maken. Kom daarom zeker bij ons langs wanneer u een rc truck zoekt. 

De geschikte rc truck vindt u bij ons

Van volledige rc trucks tot onderdelen en toebehoren; wij hebben het allemaal voor u klaarliggen. Hierbij kiest u uit kwalitatieve merken, zoals Tamiya en Carson. Of u nu een beginner of een ervaren hobbyist bent; wij helpen u graag in uw zoektocht naar het ideale product. Zo bieden wij naast rc trucks ook andere radiobestuurbare voertuigen aan zoals tanks, boten, auto’s en vliegtuigen. Onze winkel is de ideale plek voor elke fan van rc producten en materialen. 

Bestel in onze webshop

Wanneer u het gewenste model van rc truck heeft gevonden, kunt u ervoor kiezen om langs te komen in onze winkel te Antwerpen of een bestelling te plaatsen in onze webshop. Wanneer u online bestelt, zorgen wij ervoor dat het pakket snel aan uw adres wordt geleverd. Neem telefonisch contact met ons op via +32 (0)3 235 97 08 wanneer u nog met vragen of opmerkingen zit.