Bel ons : 03 235 97 08  - Eigen parking naast de winkel

Bouwdoos voor een rc auto


Bent u op zoek naar een bouwdoos voor een rc auto? Dan is het een goed idee om het online aanbod van Modelbouwcenter Baillien te bekijken. Hier vindt u verschillende bouwmodellen voor auto’s. Bent u klaar om uw miniatuur auto te bouwen en ermee te rijden?


Neem contact op

Bel direct +32 (0)32359708

Bezoek onze winkel in Antwerpen

Auto's, boten, vliegtuigen & meer

Geef eens een cadeaubon

Beleef uren plezier aan een bouwdoos voor een rc auto

Wilt u graag een bestuurbare auto van hoogwaardige kwaliteit? Koop dan een bouwdoos voor een rc auto. Rc staat voor radio controlled. Dit wil dus zeggen dat u via een besturing met de auto kunt rijden. In ons aanbod vindt u diverse merken met een bouwdoos voor een rc auto die elektrisch of op brandstof rijdt. Denk daarbij aan bekende merken zoals Traxxas. Van dit merk hebben wij verschillende modellen ter beschikking zoals de Rustler en de Bandit.

Alle benodigde onderdelen

Wilt u graag een stapje verder gaan dan een bouwdoos voor een rc auto? Dan is het mogelijk om zelf uw auto in elkaar te knutselen met diverse onderdelen uit een bouwpakket. In ons aanbod kunt u elk onderdeel apart kopen. Daarnaast vindt u er het nodige gereedschap waarmee u alle details nauwkeurig uit kunt voeren. 

Plaats uw bestelling heel eenvoudig online

Wilt u een bouwdoos voor een rc auto kopen? Dan plaatst u eenvoudig een bestelling via onze webshop. Vervolgens betaalt u veilig via Bancontact of een overschrijving. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Antwerpen om alle bouwdozen te bekijken. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of over andere producten uit ons assortiment? Bel dan snel naar +32 (0)3 235 97 08.

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.