Bouwdoos rc auto

 

 

Bezoek onze winkel in Antwerpen


Auto's, boten, vliegtuigen & meer


Geef eens een cadeaubon


Bent u op zoek naar een bouwdoos voor een rc auto? Dan is het een goed idee om het online aanbod van Modelbouwcenter Baillien te bekijken. Hier vindt u verschillende bouwmodellen voor auto's. Bent u klaar om uw miniatuur auto te bouwen en er mee te rijden?

Beleef uren plezier aan een bouwdoos voor een rc auto

Wilt u graag een bestuurbare auto van hoogwaardige kwaliteit? Dan koopt u een bouwdoos of een kant en klaar model voor een rc auto. Rc staat voor radio controlled. Dit wil dus zeggen dat u via een besturing met de auto kunt rijden. In ons aanbod vindt u diverse merken met een bouwdoos rc auto die elektrisch rijdt. Het is altijd mogelijk om met spare parts Uw model te herstellen of met opties up te graden. Daarnaast vindt u er ook het nodige gereedschap, zodat u alle details nauwkeurig kunt uitvoeren.

Plaats in enkele muiskikken uw bestelling

Wilt u een bouwdoos voor een rc auto kopen? Dan plaatst u eenvoudig een bestelling via onze webshop. Vervolgens betaalt u veilig via Bancontact of overschrijving. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Antwerpen om alle bouwdozen te bekijken. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Bel dan snel naar 03/235 97 08.