Bel ons : 03 235 97 08  - Eigen parking naast de winkel

Een uitstekend bouwmodel van iedere auto


Bent u op zoek naar een bouwmodel auto van uw favoriete merk? Dan koopt u een modelbouw auto bouwpakket bij Modelbouwcenter Baillien. In onze winkel te België vindt u diverse modelautomerken op schaal. Wilt u graag een Fiat 500 of liever een Ferrari? Bekijk dan snel ons online aanbod.  


Neem contact op

Bel direct +32 (0)32359708

Bezoek onze winkel in Antwerpen

Auto's, boten, vliegtuigen & meer

Geef eens een cadeaubon

Bouwmodel van uw favoriete auto

Een echte Ferrari is misschien wat duur, maar u kunt wel genieten van een bouwmodel auto. Koop een schaalmodel van een auto of een modelbouw bouwpakket. Hierbij kiest u een optie uit het aanbod van onze winkel in België en maakt u zelf de modelauto. In ons online aanbod vindt u verschillende schaalgroottes voor uw modelbouw auto bouwpakket, zoals 1/16 of 1/24. Per product krijgt u extra informatie. Zo weet u wat de mogelijkheden van uw bouwmodel auto zijn. Wilt u graag een radiobestuurbare auto? Koop dan een modelbouw auto bouwpakket van Tamiya of een kant en klaar model van Traxxas of Arma. Hierbij heeft u de keuze uit een bouwmodel auto die elektrisch rijdt. Daarnaast vindt u in het aanbod ook kant en klare auto’s op brandstof. 

Verfraai uw modelauto met onderdelen uit onze winkel in België

Wilt u graag uw bouwmodel auto een upgrade geven? Dat kan! In de webshop vindt u verschillende merken die onderdelen voor auto’s verkopen. Met deze auto parts versterkt u uw model en is het mogelijk om herstellingen uit te voeren. 

Plaats uw online bestelling

Wilt u graag een modelbouw auto pakket kopen? Dan doet u dit in onze webshop in enkele muisklikken. Na uw bestelling leveren we uw modelauto vanuit onze winkel in België bij u thuis. Heeft u vragen over specificaties van een bepaalde bouwmodel auto of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +32 (0)3 235 97 08.

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.