Bel ons : 03 235 97 08  - Eigen parking naast de winkel

Gereedschap voor modelbouw 

Om de mooiste creaties met modelbouw te maken, koopt u het juiste gereedschap bij Modelbouwcenter Baillien te Antwerpen. In onze webshop vindt u machines, diverse soorten bouten, messen en nog veel meer voor modelbouw. Wat u ook nodig heeft, onze speciaalzaak heeft het in huis. U bestelt al uw benodigdheden voor modelbouw bij onze zaak. 


Neem contact op

Bel direct +32 (0)32359708

Bezoek onze winkel in Antwerpen

Auto's, boten, vliegtuigen & meer

Geef eens een cadeaubon

Ons assortiment gereedschap voor modelbouw van de beste merken

Als u regelmatig modelboten- of auto’s maakt, weet u hoe belangrijk het is om het juiste gereedschap te gebruiken. Voor elk project heeft u diverse tools nodig. Denk hierbij aan:

·        Handgereedschap (pincetten, klemmen en tangen)

·        Verfgereedschap (mengpotje, roerstokjes en paletten)

·        Schuurpapier

·        Snijgereedschap (messen, snijmatten en scalpels)

In onze webshop voor modelbouw vindt u gereedschap van diverse merken, zoals Mantua, Proxxon of Tamiya

Ontdek de mooiste pakketten voor uw collectie

Doet u veel aan modelbouw en gaat u daarom op zoek naar het beste gereedschap en de fijnste benodigdheden? Dan is het interessant om te weten dat onze webshop alles in huis heeft voor uw modelbouw. Zo verkopen we een ruim aanbod aan bouwdozen en vernieuwen we regelmatig ons aanbod. Onze medewerkers helpen u graag met een gepast advies voor uw aankoop. 

Kom langs in de winkel of bestel online

Wilt u graag het gepaste gereedschap kopen om uw project in modelbouw af te werken? Of wilt u graag een nieuw bouwpakket kopen? Dan vindt u bij ons ongetwijfeld de juiste benodigdheden voor modelbouw. Kom langs in onze centraal gelegen winkel in Antwerpen of bestel al uw benodigdheden voor modelbouw via de webshop. Bij een bestelling vanaf € 70 betaalt u geen verzendingskosten. Heeft u een vraag over een kit? Bel dan gerust naar +32 (0)3 235 97 08.

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.