Bel ons : 03 235 97 08  - Eigen parking naast de winkel

Bestuurbare tank

Een bestuurbare tank voor uw verzameling koopt u bij een speciaalzaak. Modelbouwcenter Baillien heeft al meer dan 45 jaar ervaring in de verkoop van diverse modelbouwdozen. In het online aanbod vindt u diverse modellen van het merk Tamiya. U bestelt uw bouwproject al in enkele muisklikken.


Neem contact op

Bel direct +32 (0)32359708

Bezoek onze winkel in Antwerpen

Auto's, boten, vliegtuigen & meer

Geef eens een cadeaubon

Zoekt u een Russische of Britse bestuurbare tank?

Bent u gefascineerd door het reilen en het zeilen van het leger? Of bent u geïnteresseerd in strategieën en oorlogsvoering? Dan is het een leuk idee om zelf een bestuurbare tank te bouwen. In ons online aanbod vindt u diverse tanks uit verschillende eenheden van het merk Tamiya. Denk hierbij aan een Russische T-34-85 met schiet- en motorgeluid of een Char Britan Chieftain. Daarnaast kunt u bij ons ook andere bestuurbare of rc voertuigen kopen, zoals een truck of een vliegtuig

Koop een rijklare tank

Wilt u graag snel genieten van uw tank? Dan vindt u in ons aanbod ook rijklare, bestuurbare tanks. Deze combat fighters maken een realistisch geluid en zijn bestuurbaar via een zender. De tanks zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarbij koopt u in onze webshop de nodige batterijen en zenders. Ook vindt u bij ons alle benodigdheden om een bestuurbare modelbouw tank te maken. Heeft u nog vragen over een van onze producten? Neem dan contact met ons op via +32 (0)3 235 97 08.

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.