Bestuurbare tank

 

 

Bezoek onze winkel in Antwerpen


Auto's, boten, vliegtuigen & meer


Geef eens een cadeaubon


Een bestuurbare tank voor uw verzameling koopt u bij een speciaalzaak. Modelbouwcenter Baillien heeft al meer dan 45 jaar ervaring in de verkoop van diverse modelbouwdozen. In het online aanbod vindt u diverse modellen van het merk Tamiya. U bestelt uw bouwproject al in enkele muisklikken.

Zoekt u een Russische of Britse bestuurbare tank?

Bent u gefascineerd door het reilen en het zeilen van het leger? Of bent u geinteresseerd in strategieen en oorlogsvoering? Dan is het een leuk idee om zelf een bestuurbare tank te bouwen. In ons online aanbod vindt u diverse tanks uit verschillende eenheden van het merk Tamiya. Denk hierbij aan een Russische T-34-85 met schiet- en motorgeluid of een Char Britan Chieftain.

Koop tanks in diverse formaten

In ons aanbod vindt u diverse bouwdozen voor een bestuurbare plastic tank. Hierbij is het meest courante schaalmodellen 1/35, 1/25 en 1/32. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende merken, zoals Academy, Airfix en Bronco. Per product ziet u welk materiaal u nodig heeft om de bouwdoos te kunnen uitvoeren. Daarbij koopt u in onze webshop de nodige batterijen en zenders. Ook vindt u er alle benodigdheden om een bestuurbare modelbouw tank te maken en kunt u hier terecht voor diverse bouwdozen. Heeft u nog vragen over een van onze producten? Dan kunt u ons bereiken op 03/235 97 08.