Bel ons : 03 235 97 08  - Eigen parking naast de winkel

Bouwdoos rc vliegtuig

Een bouwdoos met een rc vliegtuig koopt u snel en eenvoudig in de webshop van Modelbouwcenter Baillien. Hier vindt u prachtige, houten modelvliegtuigen waar u uren plezier aan beleeft. In ons online aanbod kunt u ook de nodige lijmen en gereedschap kopen voor het maken van uw modelbouwvliegtuig. 


Neem contact op

Bel direct +32 (0)32359708

Bezoek onze winkel in Antwerpen

Auto's, boten, vliegtuigen & meer

Geef eens een cadeaubon

Een bouwdoos met een houten rc vliegtuig kopen

De bouwdozen uit ons assortiment zijn vaak zeer gedetailleerd en worden voornamelijk gekocht door mensen die graag bouwen. Dit zijn immers ultralichte schaalmodellen in balsahout. Als u een modelbouwvliegtuig wilt kopen, heeft u uiteraard de keuze uit verschillende modellen en uitvoeringen. De meeste modellen worden gebouwd als statisch schaalmodel. De Amati modellen zijn ook van hout en prachtig als decoratie. U kunt daarom ongetwijfeld een prachtig modelbouwvliegtuig bij ons kopen die aan uw wensen voldoet.


Koop alle benodigdheden voor uw bouwdoos

Wanneer u een bouwdoos met een rc vliegtuig koopt, heeft u vaak nog extra materiaal nodig om het model perfect te kunnen bouwen. Denk hierbij aan lijm, een mes, schuurpapier of spanlak. Per product ziet u duidelijk welke toebehoren u in onze webshop kunt kopen.  Het is ook mogelijk om vergrootglazen en lampen te kopen om uw werk te vereenvoudigen. Naast een modelbouwvliegtuig kunt u ook vele andere rc producten bij ons kopen zoals een boot, tank of auto


Plaats uw bestelling online of kom langs in onze winkel

In ons online aanbod vindt u verschillende vliegtuigbouwdozen. Ook bent u van harte welkom in onze winkel in Antwerpen om te vragen naar een specifieke rc vliegtuig bouwdoos. Heeft u nog vragen over onze service of over het kopen van een modelbouwvliegtuig? We helpen u graag verder op +32 (0)3 235 97 08.

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.