Bel ons : 03 235 97 08  - Eigen parking naast de winkel

Hobby modelbouw

Is modelbouw uw hobby? Dan koopt u vast reglelmatig een bouwpakket om uw collectie uit te bereiden. Bij Modelbouwcenter Baillien in Antwerpen koopt u verschillende bouwpakketten van diverse merken. We breiden ons aanbod regelmatig uit. Laat ons weten wat u het liefste bouwt en dan helpen we u met zoeken naar het perfecte bouwpakket.

Neem contact op

Bel direct +32 (0)32359708

Bezoek onze winkel in Antwerpen

Auto's, boten, vliegtuigen & meer

Geef eens een cadeaubon

Uitgebreid aanbod merken voor hobby modelbouw

Als u bezig bent met hobby modelbouw, vindt u het vast belangrijk om keuze te hebben uit diverse bouwpakketten en bouwmodellen. Houdt u van motoren, tanks, boten, trucks of treinen? Dan kunt u uw hart ophalen in onze webshop. We hebben in het aanbod diverse merken en bouwpakketten voor elk niveau. Daarnaast koopt u in de webshop ook alle benodigdheden om uw hobby beter te kunnen uitvoeren en de mooiste modelbouw stukken te maken. 

Verras een echte hobbyist

Naast alles voor modelbouw verkopen we ook diverse bouwpakketten voor kinderen en beschikken we over een groot assortiment aan puzzels. Daarbij is het leuk om een hobbyist te verassen met een cadeaubon van onze winkel. U betaalt alle producten voor uw hobby veilig in onze modelbouw webshop. U betaalt via Bancontact of overschrijving. Daarnaast bent u van harte welkom in onze winkel in Antwerpen. Onze medewerkers beschikken over een ruime kennis over modelbouw en helpen u graag met gepast advies. Heeft u nog vragen over onze service? Bel dan naar +32 (0)3 235 97 08.

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.